Trends winter 2016/2017!

Trends winter 2016/2017!

Ben jij benieuwd naar de nieuwste wintertrends voor de winter van 2016/2017? lees dan vooral deze blog verder, want er zijn weer veel nieuwe veranderingen en weer nieuwe trends!

Dierenprints 
Al een paar is het een trend om dierenprints op je outfit te hebben. Deze trend zal ook zeker nog niet gaan verdwijnen. Voor de winter van 2016/2017 komt vooral de panter print in. Soms kan de combinatie met het goudgeel en zwart een tikkeltje ordinair overkomen, maar als je dat gewoon goed combineert zou je dat niet snel gaan hebben, maar hoe doe je da nou? heb je bijvoorbeeld een leuke panter blousje? doe er dan een zwarte broek onder met een leuk laarsje eronder en zwart leren jasje erop. Zo kom je zeker niet ordinair over, maar juist stoer. Je gaat dus veel panter zien dit seizoen
Vogels 
Het afgelopen jaar hebben we al vaak vogels op de outfits gezien. Dat zal deze winter ook zeker niet gaan veranderen. Komende winter ga je dat namelijk veel zien op alle kledingstukken. Wat het leuke is aan de vogel print is dat het heel gevarieerd is. Je hebt ze namelijk in verschillende kleuren. Verschillende formaten in de print. Wil je bijvoorbeeld grote printen erop of juist allemaal kleintjes dan is dat met deze print altijd mogelijk, of wil je dat het juist opvalt of  juist niet. Heel variërend is de print dus. Ga je binnenkort weer een keer shoppen? let dan maar is goed op of je de vogel print terug ziet komen in de outfits. Je zult namelijk vast veel items met vogel print tegenkomen.

Comments are closed.