Gabberkleding koop je online

Gabberkleding koop je online

Als je op zoek bent naar goede gabberkleding, kan je online een heleboel vinden. Bij 100procenthardcore.nl, kan je bijvoorbeeld alles kopen wat bij de Gabber lifestyle hoort. Denk hierbij aan items van Terror, Harmony of Hardcore en Frenchcore, maar ze hebben ook een groot eigen assortiment. Deze broeken, jassen armbandjes, heuptassen en mutsen zijn speciaal geselecteerd om je gabber outfit compleet te maken en zijn bovendien gegarandeerd goede kwaliteit. Bij 100procenthardcore kan je veilig betalen en rekenen op gratis verzending van je bestelling. Deze wordt binnen 24 uur bezorgd.

Waar komen de Gabbers vandaan?

Het word ‘gabber’ is het oorsprong een Jiddisch woord en betekent maat/vriend. De Gabber stroming heeft dit woord overgenomen. Het is in de jaren ‘90 in Nederland ontstaan en heeft hier nog steeds volgelingen. Toen in Detroit als tegenstroming van de discomuziek dj’s snellere beats zijn gaan mixen met daaronder melodieuze klanken, werd deze muziek door de Gabbers omarmd en in Nederland verder ontwikkeld. Al gauw vond deze stroming een aanzienlijk aantal volgelingen en Gabbers en hun muziek konden gevonden worden door het hele land heen.

Wat zijn Gabbers?

Muziekliefhebbers uit heel Nederland kommen samen op grote feesten om te ‘hakken’. Dit is de term voor de speciale dans die Gabbers uitvoeren op de snelle ritmes van de Gabbermuziek op grote landelijke festivals zoals Thunderdome. Gabbers hebben ook een speciale stijl die makkelijk herkenbaar is aan een kaal hoofd, of haar dat alleen aan de zijkanten is weggeschoren. Vaak dragen ze caps, trainingspakken, zwart gekleurde kleding met grote logo’s er op en Nike Air schoenen.

Gabber ben je van binnen

Nu ook is Gabber nog steeds een populaire lifestyle en veel volgers van deze stroming zijn nu nog steeds actief in deze wereld. Gabber ben je niet van buiten, maar van binnen en leeftijd staat daar los van.

Comments are closed.